Hota decorativa
hota decorativa

Hota decorativa

Hota decorativa – Prin hota decorativa buna se intelege dispozitivul de aerisire amplasat in bucatarie si proiectat nu doar pentur a elimina grasimea si aburul din aer, sau microparticulele novice si fumul de tigara ci si pentru a obtine un decor functional si modern dat de un astfel de dispozitiv.

Va oferim si: tubulatura ventilatie, hote profesionale, cosuri de fum inoxjgheaburi si burlane, tubulatura desfumare si sisteme de exhaustare.

 

Hota decorativa pareri – Ce cred utilizatorii despre modele de hote decorative?

 

O hota decorativa este aleasa in special de catre cei care vor sa aiba nu doar electrocasnice si si caracteristici de cea mai buna calitate si sunt preocupati de latura estetica a lucrurilor, de stil si de frumusetea bucatariei.

 

Hota decorativa bucatarie – Avantaje care tin de design

 

Hotele de bucatarie decorative sunt frumoase si au linii care se vor potrivi perfect in interiorul bucatariilor moderne. Datorita aspectului pe care il au si datorita puterii motorului, hota aduce nu doar beneficii in interior ci ofera si un plus in ceea ce priveste eleganta. Gospodinele moderne cred ca bucatariile fara hota nu sunt bucatarii.

Consultati preturile pentru cutii plenum ventilatie!

 

Hota decorativa cu recirculare – Caracteristici

 

Indiferent de modelul pe care il alegeti hotele au rolul de a curata aerul existent in spatiul din bucatarie. Procedeul se va realiza utilizand una din cele doua metode principale si anume prin filtrarea aerului cu recirculare sau prin ventilatie si evacuare.

Toate modelele actuale de hote decorative din bucatarie sunt de cele mai multe ori echipate cu cele doua sisteme simultant.

Va oferim si ventilatoare industriale, ventilatoare acoperis, ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare rezistente la foc

 

Hota decorativa cu evacuare laterala – Caracteristici

 

In cazul hotelor cu evacuare ventilatorul are rolul de a trage aerup poluat si de a il evacua in afara casei. Aerul este tras cu ajutorul unei guri de ventilatie pentru ca ulterior sa se elibereze in mediu.

Avantajul tipului acestuia de hota este tocmai faptul ca se elimina o cantitate foarte mare de aer poluat si daca vreti sa consumati mai putina energie el poate sa functioneze pe baza unui tiraj natural.

Hota decorativa – filtrele unei hote decorative

 

Filtrele pe care le are hota decorativa sunt proiectate special pentru a filtra uleiurile, grasimile si fumul eliberat in timpul procesului de preparare a alimentelor. Hota decorativa necesita un filtru care sa nu lase aceste grasimi sa ajunga pe componentele electronice.

Filtrele pot sa fie reutilizabile sau de unica folosinta. Filtrele lavabile se fac de obicei din aluminiu si se pot scoate pentru a se curata dupa ceva timp de utilizare. Curatarea se face simplu si au nevoie doar de detergent si apa calda sau de o solutie speciala atunci cand e cazul.

 

Hota decorativa – O gama diversificata de modele si materiale

 

Exista mai multe modele si tipuri de hota decorativa si puteti gasi astfel hota decorativa de perete, hota decorativa de colt, hota decorativa insula, hota decorativa rustica sau hota decorativa cu 2 motoare.

In ceea ce priveste materialele va recomandam ca de fiecare data sa alegeti produse din categoria hota decorativa inox pentru ca acestea sunt de fapt si cele mai rezistente astfel de produse.

 

Hota decorativa – Functiile principale

 

Prima functie pe care o are o hota decorativa este faptul ca elimina grasimea, fumul si aburul obtinute prin gratire. Lucrurl acesta se va realiza cu ajutorul motoarelor care vin la pachet cu hota.

Sunt si hote dotate cu un singur motor dar sunt si hote care au doua motoare si care sunt mult mai puternice. Pentru a gasi o hota puternica va recomandam sa tastati pe internet hota decorativa 2 motoare si veti filtra astfel rezultatele pe care le puteti obtine.

 

Hota decorativa dimensiuni – Cum se alege hota de dimensiuni optime

 

Daca vreti sa gasiti o hota de dimensiuni potrivite va recomandam sa masurati mai intai plita sau aragazul pe care gatiti. Este ideal ca hota sa depaseasca dimensiunea aragazului, respectiv a plitei cu intre 8 si 10 cm pe fiecare parte pentru a atrage eficient aerul din incapere. Este usor sa gasiti o hota potrivita ca si dimensiuni.

 

Hota decorativa – Detalii suplimentare

 

Este important ca modelul de hota decorativa pe care il cumparati sa aiba un sistem de iluminare cu halogen sau led pentru a putea vedea mai bine suprafata pe care lucrati.

Sunt si hote care au panoul de comanda amplasat frontal sau in zona de sub carcasa. Pe acest panou de control se afla butoanele prin care sunt actionate treptele de viteza si sistemul de iluminare.

 

Hota decorativa – Puterea de absorbtie

 

Puterea standard de absorbtie a unei hote este de aproximativ 500 mc/ ora. Pentru a se obtine o mai buna eficienta puterea de absorbtie se va calcula tinand cont de dimensiunile pe care le are bucataria.

 

Hota decorativa – garantie si service

 

Toate produsele comercializate au o garantie de calitate pentru cel putin doi ani. In general garantia se include in pret. Daca sunt defectiuni de fabricatie veti putea merge cu garantia pe care o aveti la service-ul partener al magazinului sau chiar la magazinul din care ati cumparat hota si veti beneficia de reparatii gratuite.

 

Hota decorativa – Cum caut cea mai buna hota

 

Aveti mai multe mijloace de a gasi cea mai buna hota iar daca o cautati pe internet va recomandam sa folositi expresiile: hota decorativa evacuare laterala, hota decorativa evacuare, hota decorativa montaj, hota decorativa 2 motoare, hota decorativa oferte, hota decorativa recirculare, hota decorativa sau traditionala sau hota decorativa silentioasa.

In urma acestor cautari veti gasi in mod sigur cele mai interesante modele de hota decorativa si veti putea cumpara tipul de hota care vi se potriveste cel mai bine.

 

Hota decorativa – Recomandari

 

In primul rand va recomandam sa nu alegeti hota doar pentru ca are un pret mic sau doar pentru ca are un design interesant. Este bine sa verificati si functionalitatea hotei dar si toate caracteristicile sale tehnice pentru a determina daca este potrivita.

De exemplu este cunoscut faptul ca unele dintre cele mai spectaculoase hote decorative sunt cele facute din sticla. Cu toate acestea s-a dovedit faptul ca o hota din aluminiu este mult mai buna decat una din sticla din considerente practice in primul rand. Hota decorativa din aluminiu este mai usoara, mai simplu de intretinut, se monteaza mai repede si rezista mai mult.