Hota cilindrica
hota cilindrica

Hota cilindrica

Hota clinidrica este unul dintre cele mai populare modele de hota indiferent ca facem referire la hotele obisnuite sau la cele profesionale.

O hota de plafon reprezinta cea mai buna optiune atunci cand aparatul pentru gatit a fost montat central, si nu clasic, aliniate pe langa perete.

Va oferim si: tubulatura ventilatie, hote profesionale, cosuri de fum inoxjgheaburi si burlane, tubulatura desfumare si sisteme de exhaustare.

 

Hota insula cilindrica  sau piramidala?

 

Hota piramidala este folosita in special acolo unde cantitatea de grasime degajata in aer este extrem de mare motiv pentru care se mai numeste si hota gratar. Hotele piramidale sunt utile in special in hoteluri, locuinte cu seminee, vile si pensiuni.

De asemenea aceste hote sunt amplasate in unitati comerciale unde sunt necesare hote mari si unde se gateste cu cantitati mari de grasime si mult fum. Hotele piramidale sunt utile si pentur cabane sau moteluri unde se pot gasi hote rustice si seminee rustice.

Spre deosebire de hotele piramidale o hota cilindrica poate face fata unui nivel rational de fum si nu este potrivita pentru locatiile unde se gateste in cantitati mari si foarte des cum sunt restaurantele.

Va oferim si ventilatoare industriale, ventilatoare acoperis, ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare rezistente la foc

 

Hota cilindrica vs. Hota piramidala – Informatii tehnice

 

  • Hotele piramidale sunt mai inalte decat o hota cilindrica normala.
  • Comparativ cu hota cilindrica, hota piramidala are tubulatura de dimensiuni mult mai mari.
  • Hota piramidala se poate folosi cu tiraj natural si nu este obligatorie prezenta unui ventilator.
  • Hota piramidala are structura monobloc si are filtrele din otel inox.

 

Hota cilindrica vs. Hota piramidala – Avantaje

 

Hotele piramidale au o foarte mare durabilitate chiar si in conditii de utilizare intensa spre deosebire de o hota cilindrica a carei durata de viata scade considerabil atunci cand este exploatata la maximum.

O hota piramidala este mai inalta comparativ cu o hota cilindrica normala, motiv pentru care permite si tirajul natural.

Hota piramidala favorizeaza captarea debitelor mari de gaze si grasimi.

La solicitarea clientilor hota piramidala poate avea si ventilatoare, pe cand la o hota cilindrica de cele mai multe ori modelul este standard.