Hota aragaz
hota aragaz

Hota aragaz

  • Post author:
  • Post category:Hote

Hota aragaz 2 motoare | Hote pt aragaz | Hota aragaz fara evacuare | Hota aragaz pret  | Hota aragaz inox |

 

Hota aragaz- hota bucatariei tale! Cele mai multe hote de bucatarie sunt montate pe perete, deoarece, in mod traditional, aragazul din bucatariile clasice este, si el, montat langa unul dintre peretii bucatariei.

Design-ul bucatariilor a evoluat, iar in bucatariile spatioase se poate vedea o tendinta pentru montarea aragazului sau a plitei sub forma unei insule in bucatarie, ceea ce a generat nevoia existentei pe piata a hotelor adaptate acestei pozitionari, care sunt hote cu prindere in tavan.

Va oferim si: tubulatura ventilatie, hote profesionale, cosuri de fum inoxjgheaburi si burlane, tubulatura desfumare si sisteme de exhaustare.

 

Ce este hota aragaz- categorii

 

Hotele pentru aragaz sunt acele hote care se monteaza deasupra aragazului, pentru a prelua aburul, grasimile, fumul sau gazelle nearse emanate in timpul procesului de gatire. Aceste hote de aragaz pot fi hote de perete, hote piramidale, hote insula, hote oblice sau chiar hote retractabile.

Este foarte adevarat ca tendinta este de a se inlocui aragazul clasic cu plite si cuptoare, insa pentru traditionalisti exista pe piata o gama de aragaze vintage si hote pentru aragaz vintage, care vor da un plus de personalitate bucatariei. In ceea ce priveste hotele pentru aragaz, pot fi folosite deopotriva hote cu evacuare si hote ce functioneaza pe principiul recircularii aerului.

Va oferim si ventilatoare industriale, ventilatoare acoperis, ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare rezistente la foc

Hota aragaz – Avantaje

 

Hota pentru aragaz permite evacuarea pe tubulaturi diferite sau chiar recilcularea aerului, astfel ca poti opta pentru mai multe tipuri de hote pentru aragaz adaptate nevoilor tale, dar si bugetului alocat;

  • Hota pentru aragaz poate avea forme diferite, poate fi incorporate sau chiar retractabila ;
  • Aflandu-se la o distanta mai mica de aragaz, hota pentru aragaz capteaza mai bine gazelle nearse, neexistand riscul intoxicatiilor;
  • Hota pentru aragaz poate fi incorporate in obiectelede mobilier, pentru o unitate de design.

 

Hota aragaz-  Peturi

 

Preturile hotelor pentru aragaz variaza in functie de model, capacitate de absorbtie, diametrul tubulaturii, sistemul de prindere sau marime. Hotele pentru aragaz au preturi ceva mai mici decat hotele noi, inovative si considerabil mai mici decat hotele pentru bucatarii profesionale.

Astfel, preturile pentru hote de aragaz  pot pleca de la putin peste 100 de lei si pot ajunge la cateva mii de lei, daca vorbim despre hote retractabile cu capacitate mare de absorbtie sau hote vintage realizate din materiale mai speciale si avand insertii, accesorii si personalizari diferite.

Consultati preturile pentru cutii plenum ventilatie!

Hota aragaz – Montaj

 

Montajul  hotelor pentru aragaz este mult mai facil decat montajul sau instalarea hotelor pentru seminee sau alte instalatii de evacuare. In cazul hotelor pentru aragaz fara evacuare, ce functioneaza pe principiul recircularii aerului, montajul se rezuma la pozitionarea hotei si cuplarea acesteia la o sursa de curent.

Daca hota pentru aragaz este incorporata, montajul se poate complica putin, insa poate fi realizat in house cu putina rabdare si pricepere. Pentru hotele de aragaz cu evacuare montajul este putin mai complicat, deoarece este necesar sa se realizeze gauri in perete pentru tubulatura de evacuare, insa cu totii avem un instalator printre cunostinte, care ne poate ajuta cu aceasta situatie.

Unde gasesc hote pentru aragaz?

 

Hotele pentru aragaz pot fi achizitionate din magazine de bbricolaj, magazine de electronice si electrocasnice, hypermarketuri, magazine specializate pentru aparatura de bucatarie sau din magazine online.

Ne puteti gasi si cu “hota aragaz 50 cm“, “hota aragaz dubla” sau “hota aragaz cu filtru de carbon“, “hota pentru aragaz cu 5 ochiuri” ori “hote de aragaz cu 2 motoare“, “hote aragaz oferte” si “hota aragaz profesionale”, “hote aragaz performante“.