instalatie transportor pneumatic

Instalatie transportor pneumatic cereale | Instalatie transportor pneumatic rumegus |

Instalatie transportor pneumatic – Atunci cand esti in cautarea unui transportor pneumatic poti incepe prin a cauta pe internet “transportor pneumatic cereale, aceasta fiind si una dintre cele mai cunoscute utilizari ale sale.

Transportoarele pneumatice sunt de fapt instalatii care au fost special facute pentru a transporta in mod silentios si nepoluant materialele pulverulente sau pe cele granulare uscate. O granulatie curenta a materialelor transportate se va situa intre limitele 3 si 5 mm.

Va oferim si: tubulatura ventilatiehote profesionalecosuri de fum inox,  jgheaburi si burlanetubulatura desfumare si sisteme de exhaustare.

 

Instalatie transportor pneumatic – cum se foloseste un transportor pneumatic

 

In cazul in care sunt si granulatii mai mari transportul pneumatic nu este justificat din punct de vedere al energiei consumate. Ramanand in limitele admise consumul energetic nu va depasi 5KWh pe tona de materiale. Pot fi transportate cereale, argila, carbune, nisip, cu o umiditate maxima de 4% pentru o productivitate cuprinsa intre 250 si 300 de tone pe ora.

 

Instalatie transportor pneumatic cereale pret

 

Pretul poate varia in functie de utilizarea transportorului si de capacitatea acestuia. Iti recomandam ca inainte sa cauti un astfel de utilaj sa te documentezi cat mai bine si sa faci alegerea in deplina cunostinta de cauza. De asemenea, este recomandat sa faci mai multe cautari similare si poti incerca chiar si dupa expresia: “transport pneumatic rumegus”.

 

Instalatie transportor pneumatic – mod de functionare

 

Pentru instalatiile de transport pneumatic care implica antrenarea particulelor in curentii de aer, aerul va antrena toate particulele separat chiar si atunci cand miscarea fiecarei astfel de particule este influentata de cocniri cu particulele aflate in imediata vecinatate.

 

Instalatie transportor pneumatic – principiu de functionare

 

Pentru instalatiile de transport cu antrenare de particule in curenti de aer, aerul va antrena fiecare particula in mod separat chiar si atunci cnad miscarea particulelor este influentata de ciocnirile cu unele particule vecine.

Ca principiu, propulsarea de materiale cu o granulatie fina sau mijlocie are loc drept urmare a creerii diferentei de presiune intre mai multe puncte extreme ale conductelor, la intrarea si la iesirea din conducta. La destinatie materialele sunt separate de curentii de aer si sunt depozitate in recipiente si aerul ajunge din nou in atmosfera dupa ce se curata de praf.

 

Instalatie transportor pneumatic – informatii suplimentare

 

In cazul in care ai cautat deja utilizand expresia instalatii transport pneumatic si nu ai gasit ceea ce cautai poti folosi si instalatie de transport pneumatic, sau cum am spus si mai sus instalatii transport pneumatic rumegus.

 

Instalatie transportor pneumatic – functionarea masinii

 

Amplasand masina pneumatica intre cele doua transportoare este asigurata si depresiunea necesara in transportor care functioneaza prin aspiratie, si la fel se intampla si cu presiunea existenta in transportorul care functioneaza in general prin refulare.

Buna functionare a masinilor pneumatice va fi asigurata de montajul special de supape de sens unic care vor asigura unidirectionarea aerului fara sa mai conteze cursa activa sau cursa pasiva pe care o au pistoanele.

 

Instalatie transportor pneumatic – dimensiunea principalelor elemente

Instalatia este compusa din mai multe echipamente cum ar fi masina pneumatica, aceasta fiind un dispozitiv care se afla undeva intre cele doua transportoare pneumatice, dispozitivele de alimentare, dispozitivele de separare, cicloanele, separatoarele, dispozitivele de filtrare si sistemele de conducte tubulare cu coturi, ramificatii si racorduri.

Ne puteti gasi si cu urmatoarele cuvinte cheie: “transportor pneumatic faina“, “transportor pneumatic pret” sau “transport pneumatic pulberi“.